Tangarine voor releaseshow naar Utrecht

Geschreven door op 21 juni 2016 om 13:53

Tangarine geeft op 8 oktober een grote releaseshow met Joey Burns en John Convertino van Calexico! Het concert vindt plaats in TivoliVredenburg in Utrecht.

Tangarine concert

Tangarine treedt op zaterdag 8 oktober op in TivoliVredenburg Utrecht! Dit is het eerste grote concert van het duo sinds ze terug zijn in Nederland. Daarnaast zijn Joey Burns en John Convertino van Calexico ook aanwezig op de releaseparty van het nieuwe album om samen met de twee te spelen. De Hertz-zaal gaat om 19:00 uur open de aanvang is om 20:15 uur.

Van februari tot en met mei 2017 gaan de Assense muzikanten op theatertour met ‘From Tucson With Songs‘. Het is een reisverslag van een innerlijke pelgrimage door de Verenigde Staten.

Tangarine tickets

De voorverkoop begint op vrijdag 24 juni om 12:00 uur. Tickets voor deze releaseshow zijn onder andere verkrijgbaar op de website van Ticketmaster.

‘There and Back’

De gebroeders Brinks zijn als huisband doorgebroken bij ‘De Wereld Draait Door’. Samen produceren de twee muzikanten kwaliteitsnummers met messcherpe samenzang en dat is de oprichters van Calexico niet ontgaan. Het nieuwe album van de Assense tweeling komt op vrijdag 23 september uit. Het is geschreven en opgenomen in de VS met zanger-gitarist Joey Burns en drummer John Convertino van Calexico.

YouTube player

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.