Cimorelli voor concerten naar Melkweg en Trix

Geschreven door op 21 juni 2016 om 12:36

Cimorelli komt naar Nederland en België! In november geven de zes zussen concerten in de Melkweg in Amsterdam en in de Trix in Antwerpen.

Cimorelli concerten

Cimorelli komt voor twee concerten naar de lage landen! Op maandag 14 november geeft de meidengroep een show in de Oude Zaal van de Melkweg in Amsterdam en op woensdag 30 november geven de zussen een optreden in de Trix in Antwerpen.

Cimorelli tickets

Tickets voor het concert in de Melkweg zijn vanaf donderdag 23 juni om 10:00 uur verkrijgbaar. Deze zijn onder andere te vinden op de website van Ticketmaster. Kaarten voor het optreden in Antwerpen zijn vanaf donderdag 23 juni verkrijgbaar om 11:00 uur op de website van Trix.

‘Up At Night’

De muziek van de meidengroep wordt gekenmerkt door a capella zang. De zes zijn vooral bekend geworden door YouTube. Op dit platform hebben de zangeressen een kanaal waarop ze mooie covers maken van bijvoorbeeld ‘Cups’ door Anna Kendrick in de film ‘Pitch Perfect’. Hun cover van ‘Party in the USA’ van Miley Cyrus betekende hun doorbraak en leverde een platendeal bij Universal op.

Tegenwoordig schrijven de zussen ook hun eigen muziek. Op vrijdag 17 mei hebben ze hun eerste full-length album ‘Up At Night’ uitgebracht. Hieronder het nieuwe nummer ‘Acid Rain (Never Gonna Stay)’ geschreven door Lauren.

YouTube player

Bron: Melkweg, Trix

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.