Start kaartverkoop K-popsensatie BTS bekend gemaakt

Geschreven door op 1 mei 2018 om 10:16
BTS - Credits: Taehyung's Moment, Wikipedia (CC by 4.0)

De startdatum van de voorverkoop voor het concert van K-popsensatie BTS in de Ziggo Dome is bekend gemaakt. De kaartverkoop voor het optreden van de Bangtan Boys, zoals de groep ook wel wordt genoemd, start begin juni.

Datum start kaartverkoop optreden BTS bekend

Fans zitten al sinds de aankondiging van het optreden van BTS afgelopen april in spanning te wachten op de start van de kaartverkoop. De K-popgroep komt zaterdag 13 oktober 2018 naar Ziggo Dome, Amsterdam in kader van hun ‘LOVE YOURSELF‘ wereldtour. Gisteren maakte Ticketmaster bekend dat tickets voor het optreden vrijdag 1 juni 2018 om 09.00 uur in de verkoop gaan.

 

Tickets

Kaarten voor BTS zijn onder andere verkrijgbaar op de website van Ticketmaster.

Tour en nieuw album

Met de ‘LOVE YOURSELF‘ tour staan de boys maar liefst 22 keer op het podium en doen zij in totaal 11 steden aan. De tour start in augustus in Seoul. Op 18 mei 2018 brengt de groep hun derde studioalbum LOVE YOURSELF: Tear’ uit.

Meer weten over BTS?

Benieuwd naar hoe BTS ontstaan is, waar de fanbasenaam ‘ARMY‘ voor staat of welke albums de Bangtan Boys allemaal al hebben uitgebracht? Check dan het artikel ‘BTS: Alles wat je moet weten over ’s werelds populairste K-popgroep

Bron: Ziggo Dome, Twitter

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · BTS Nieuws · Concertaankondigingen · Nieuws