Wil Harry Styles One Direction ook verlaten?

Geschreven door op 27 maart 2015 om 12:54
One Direction - Fotocredits: Sara Hiscoe (Flickr - CC BY-SA 2.0)

Een bom die inslaat.. gisteren waren fans al ontroostbaar vanwege het vertrek van Zayn Malik. Zojuist kregen we te horen dat Harry Styles misschien ook afscheidsplannen heeft?

Nu Harry Styles de boyband One Direction mogelijk ook gaat verlaten, houden wij het ook niet meer droog. Zonder Zayn is de jongensgroep al niet meer compleet, maar zonder Harry blijft er geen jongensgroep over.

Lees ook: Lieve Zayn Malik, het afscheid valt ons zwaar

HARRY WIL ACTEREN

Volgens E! Online is hij smoorverliefd op Los Angeles geworden en wil hij daar dolgraag gaan acteren. Bovendien droomt hij al zijn hele leven van een solocarrière. Hij heeft momenteel al wat (solo) projecten klaarliggen met andere beroemde gezichten in de muziekbusiness. Zo is hij bijvoorbeeld aan het schrijven met Meghan Trainor, Kodaline en Ariana Grande. Lees ook: Ariana Grande concert  Er is verder nog niks zeker. Waarschijnlijk is de zanger er zelf nog niet uit wat hij moet gaan doen. Misschien kunnen jullie hem wel overhalen?

Zien we het al voor ons? Harry Styles op het witte doek:

HARRY PAST NIET MEER BIJ ONE DIRECTION

Een bron van E! Online heeft bevestigd dat Harry Styles zichzelf het afgelopen jaar heeft afgezonderd van de band. Waarschijnlijk zijn het de verscheidenheid in interesses die de groep doen breken. Bovendien wordt er altijd gezegd: op het hoogtepunt moet je stoppen. Hoe lang kan de boyband nog zo populair blijven? Vooral met het vertrek van Zayn Malik gaat er zeker wat veranderen. Al die gillende meiden blijven ook niet heel hun leven gillende meiden. De doelgroep zal zich door de jaren heen wellicht gaan verplaatsen en daarmee kan de populariteit af gaan nemen. We praten onszelf hiermee aan dat het misschien wel beter is zo.. Maar is dat ook? Gelukkig is nog niks zeker. Laten we hopen dat Harry de juiste keus gaat maken.

SOLOCARRIÈRE VAN HARRY STYLES

Hieronder is een filmpje te zien met alle solo’s van Harry bij One Direction:

YouTube player

VERVANGER ZAYN MALIK

Jammer hoor Harry, er was net een vervanger gevonden voor Zayn Malik.
Lees: One Direction heeft vervanger voor Zayn Malik gevonden 

 

 

 

 

 

 

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · One Direction Nieuws · Roddels