Metalband Nungara kondigt debuut-EP aan en deelt eerste single

Geschreven door op 14 juli 2023 om 13:33
Nungara - Foto: Andreas Gebhard

Metalband Nungara heeft zijn debuut-EP aangekondigd! Het Duits-Braziliaanse trio deelde tegelijkertijd het eerste voorproefje in de vorm van single ‘Moon Swallower’.

Nungara kondigt debuut-EP aan

Groot nieuws afkomstig van metalband Nungara! De Duits-Braziliaanse groovemetalformatie, onder leiding van frontvrouw Noelle dos Anjos, onthulde vrijdag de naam en releasedatum van zijn aankomende debuut-EP. De plaat heet ‘Reflections in Stillness’ en verschijnt op vrijdag 15 september 2023. De EP kan vooruitbesteld worden via de website van de band en is beschikbaar in verschillende bundels.

Nungara werd in 2019 opgericht in Berlijn door de Braziliaanse zangeres en gitariste Noelle dos Anjos (tevens bekend van metalband Cobra Spell) en drummer Murilo Frade. Bassist Felix Patzig sloot zich in 2021 aan bij de groovemetalband. De groep debuteerde in 2020 met de single ‘Sumauma’.

‘Moon Swallower’

Tegelijk met de aankondiging van de EP, deelde de band alvast het eerste voorproefje van de plaat in de vorm van single ‘Moon Swallower’. De track neemt de luisteraar mee op een reis door Filipijnse mythologie, met zijn felle gitaarriffs, ruige metalvocalen en hypnotiserende melodieën.

De track is beschikbaar op streamingsdiensten als Spotify en verscheen tevens op het YouTubekanaal van de band, inclusief muziekvideo.

YouTube player

 

Bron: Nungara

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.