Guus Meeuwis kondigt kindereditie Groots Met Een Zachte G aan

Geschreven door op 27 november 2018 om 17:06
Royal Park Live, The Streamers, Oerrock, Vliegende Vrienden van Amstel LIVE!, Guus Meeuwis tijdens Vliegende Vrienden 2018 - Fotocredits: Shali Blok - ArtiestenNieuws

Guus Meeuwis heeft een extra concert toegevoegd aan zijn ‘Groots Met Een Zachte G‘ reeks. Deze show is speciaal voor kinderen en hiermee het eerste stadionconcert voor kinderen in Nederland.

Groots Junior

Op woensdagmiddag 12 juni 2019 geeft Guus Meeuwis een concert speciaal voor kinderen. ‘Groots Met Een Zachte G Junior‘ is een kinderversie van het jaarlijkse muziekspektakel in het Philips Stadion. Het is dan ook het allereerste stadionconcert voor kinderen in Nederland ooit. Het stadion wordt voor deze editie kindvriendelijk gemaakt door onder andere zitplaatsen te creëren op het veld. De nummers van de Brabander blijven centraal staan.

“Bij de zondagmiddagshow komen altijd al veel gezinnen met kinderen en dat vormde de inspiratie om een concert speciaal voor kinderen te geven. (…) Alle kinderen zijn welkom, maar we denken dat kinderen van 6 t/m 12 jaar dit het allerleukste leuk vinden.” laat de volkszanger weten op zijn website.

Voorbereidingen

Guus wordt door zes kinderen geadviseerd tijdens de voorbereidingen van de show. “Kinderen weten tenslotte zelf het allerbeste wat zij leuk vinden tijdens een concert!” Ook verklapt de zanger met leeftijdsgenoten van de kinderen op het podium te staan. Wie dit zijn, is nog niet bekend.

Kaartverkoop

Tickets voor Groots Junior gaan op woensdag 28 november om 9:00 uur in de verkoop via GuusMeeuwis.nl. Uitverkocht? Kijk hier.

 

Bron: GuusMeeuwis.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.