Soen in maart 2019 naar Sugarfactory Amsterdam

Geschreven door op 30 november 2018 om 11:26
Soen - Screenshot YouTube

Soen komt naar Nederland! De progressieve metal formatie staat eind maart 2019 op de bühne van de Amsterdamse Sugarfactory. 

Soen naar Sugarfactory

Het concert van Soen vindt plaats op zaterdag 23 maart 2019 in de Sugarfactory te Amsterdam. Deze show maakt deel uit van hun Europese tour die in het teken staat van het nieuwe album ‘Lotus‘. Support acts deze avond zijn de bands Wheel en Ghost Iris.

Kaartverkoop

Tickets zijn reeds verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

‘Lotus’

Het vierde album van de rockers, genaamd ‘Lotus’, komt uit op vrijdag 1 februari 2019. ‘Lotus’ bevat negen tracks waaronder ‘Rival’, ‘Covenant’ en ‘Martyrs’. 

Beluister de nieuwste track ‘Rival’ hieronder:

YouTube player

Soen

Martin Lopez en Kim Platbarzdis vormden de formatie in eerste instantie in 2004, maar startten door onbekende redenen pas officieel in 2010. Twee jaar later brachten de mannen hun debuutalbum ‘Cognitive’ uit. Stefan Stenberg, Cody Ford, Lars Åhlund, Joel Ekelöf (voormalig zanger Willowtree) en Martin Lopez (voormalig drummer Amon Amarth en Opeth) zijn de huidige bandleden.

 

Bron: Melkweg, soenmusic.com, Facebook 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.