UB40 geeft extra concert in Heineken Music Hall Amsterdam

Geschreven door op 18 december 2015 om 12:15
Ali Campbell (UB40) - Fotocredits Eva Rinaldi - Wikimedia (CC BY-SA 2.0)

UB40 komt naar Nederland! Op zaterdag 7 mei 2016 geeft de band een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Dat maakte concertorganisator Mojo vandaag bekend.

Update 18 december 2015: wegens groot succes is er op 9 mei 2016 een extra concert in de HMH aangekondigd. De concerten op 3 april in de Effenaar en op 7 mei in de HMH zijn uitverkocht. De kaartverkoop is direct gestart.

Origineel bericht van 28 september 2015:

UB40 concert Heineken Music Hall

Ali Campbell, Astro en Mickey Virtue komen naar Amsterdam! Op zaterdag 7 mei staat de Britse reggae- en popgroep in de Heineken Music Hall. Het concert maakt deel uit van de ‘Labour of Love I & II Tour’. Naast de grote hits zullen de mannen ook nummers van het album ‘Under the Influence‘ spelen.

UB40 tickets

Tickets voor het concert van UB40 in de Heineken Music Hall gaan aanstaande vrijdag in de voorverkoop.
De band heeft in het verleden ruim 35 keer de Rotterdamse Ahoy gevuld. Naar verwachting zal het concert in de HMH dus in rap tempo uitverkocht raken. Wees er dus op tijd bij met het reserveren van tickets.

De kaartverkoop begint op 2 oktober om 10:00 uur. UB40 tickets zijn te koop via de website van Ticketmaster. Voor het concert zijn alleen staanplaatsen te koop.

UB40

UB40 werd opgericht in 1978 en is vandaag de dag nog steeds mateloos populair bij jong en oud. De wereldberoemde band scoorde enorm grote hits met o.a ‘Red Red Wine’, ‘Sing Our Own Song’, ‘I Got You Babe’,’I Can’t Help Falling in Love’ en Kingston Town’.

Bron: HMH

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Concertaankondigingen · Nieuws · UB40 Nieuws