Rockband Shriekback in september naar Amsterdam en Maastricht

Geschreven door op 22 juni 2017 om 15:48
Artiest: Shriekback - Bron: YouTube - Author: Adrian Oates

Fans opgelet! De Engelse rockband Shriekback komt aankomend najaar naar Nederland! In september is de band te zien in Paradiso en de Muziekgieterij.

Shriekback naar Nederland

Shriekback komt naar Nederland! De muzikanten geven op donderdag 21 september een show in de Muziekgieterij in Maastricht. Enkele dagen later, op 23 september, staan de Britse rockers in Paradiso Amsterdam.

Tickets voor de show

De kaartverkoop start op vrijdag 23 juni 2017. Tickets zijn onder andere verkrijgbaar via de site van Ticketmaster en de site van de Muziekgieterij. Zijn de kaarten niet (meer) beschikbaar? Dan kun je hier alsnog tickets bemachtigen.

‘Without Real String or Fish’

De band werd in 1981 opgericht en bracht twee jaar later haar debuutalbum ‘Care’ uit. Inmiddels hebben ze al elf albums uitgebracht! De meest recente komt uit 2015 en heet ‘Without Real String or Fish’. De band heeft lang niet getoerd, maar na een afwezigheid van maar liefst 25 jaar komen de Britten terug naar Nederland!

Bron: Paradiso

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.