Balthazar met Fever tour naar AFAS Live

Geschreven door op 29 oktober 2018 om 15:55
Balthazar - Fotocredits: Olivier De Wit - Bron: Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0)

Liefhebbers van indierock opgelet! Balthazar komt volgend jaar naar Amsterdam. In maart 2019 staat de Belgische band op het podium van AFAS Live.

Balthazar in AFAS Live

Balthazar is terug en gaat op tournee door Europa! Op donderdagavond 7 december 2019 komt de ‘Fever Tour 2019’ naar het Amsterdamse AFAS Live. De tour is vernoemd naar het gelijknamige album ‘Fever‘, dat in januari wordt gelanceerd.

Concertkaarten

De kaartverkoop start op vrijdagochtend 2 november 2018 om 11:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Fever

Op 29 oktober 2018 laat de indierockband voor het eerst weer van zich horen sinds het album ‘Thin Walls‘ (2016) met de track ‘Fever‘. ‘Fever‘ is tevens de titel van de nieuwe plaat die de Belgische groep op 25 januari 2019 uitbrengt. Het album is reeds te reserveren via de website van Balthazar.

Pauze

De indierockers hebben in de periode tussen het oude en het nieuwe album niet stilgezeten. De bandleden Jinte Deprez en Maarten Devoldere hebben beiden onder andere artiestennamen eigen muziek opgenomen. Na deze break is de groep terug voor nieuwe muziek en een tour.

Bekijk hier de nieuwste single ‘Fever‘:

YouTube player

 

Bronnen: afaslive.nl, bol.com, spotify, balthazarband.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.