Julio Iglesias viert vijftigjarig jubileum in Rotterdam Ahoy

Geschreven door op 5 februari 2019 om 11:12
Julio Iglesias - Foto Alejandro Vilar - CC0 1.0 Universal Public Domain

In juni 2019 komt Julio Iglesias naar Rotterdam Ahoy. De Spaanse zanger viert tijdens dit concert zijn vijftigjarig jubileum.

Julio Iglesias naar Rotterdam Ahoy

Bij een jubileum hoort een feestje! Daarom doet Julio Iglesias in het kader van zijn vijftigjarig jubileum nog een keer een wereldtour. Tijdens zijn ‘50 Year Anniversary Tour‘ komt hij ook naar Nederland. Op zaterdag 15 juni 2019 viert de Spaanse zanger zijn jubileum in Rotterdam Ahoy. De show zal dan ook in het teken staan van zijn grote successen en bijzondere momenten uit zijn carrière. Zijn grote hits ‘Un canto a Galicia’, ‘Milonga Sentimental’ en ‘To All The Girls I’ve Loved Before’ zijn dan ook te verwachten tijdens deze show.

Kaartverkoop

Tickets gaan op vrijdag 8 februari 2019 om 10:00 uur in de verkoop via Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Vijftigjarig jubileum

In de vijftig jaar dat Julio Iglesias in het vak zit, heeft hij veel weten te bereiken. Zo werd hij vierde op het Eurovisiesongfestival in 1970, scoorde hij verschillende grote hits en bracht hij circa tachtig albums uit, waar meer dan driehonderd exemplaren van zijn verkocht. Eind jaren negentig besloot de zanger het wat rustiger aan te doen en zoon Enrique Iglesias nam het muzikale stokje over.

Beluister hier het nummer ‘To All The Girls I’ve Loved Before’, in duet met Willie Nelson:

 

Bron: Ahoy, Spotify, julioiglesias.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu