Marc-Marie Huijbregts terug in theater met nieuwe voorstelling ‘Getekend’

Geschreven door op 22 november 2017 om 14:32
Marc-Marie Huijbregts- Fotocredits: Gerard Stolk- Bron: Flickr - (CC BY-NC 2.0)

Marc-Marie Huijbregts is terug in het theater! De cabaretier gaat vanaf dit najaar tot en met de zomer van 2018 langs de theaters met ‘Getekend’.

Marc-Marie Huijbregts – Getekend

In zijn zesde cabaretvoorstelling heeft Marc-Marie veel te vertellen over zijn omgeving, familie, werk en leven. Volgens de cabaretier is dat het leven waarin we ons allemaal kunnen verplaatsen. ‘Getekend’ is een diepgaand en persoonlijk theaterprogramma gebaseerd op emotie. De entertainer wilt dit overbrengen op een ludieke manier.

De Telegraaf over Marc-Marie:

“ Huijbregts is een heerlijke verteller voor wie houdt van zijn spreekstijl met onafgemaakte zinnen, zijpaadjes en verrassende wendingen. (…) GETEKEND zit vol wonderbaarlijke observaties en gebeurtenissen die de cabaretier allemaal smakelijk verwoordt.”

Tickets

Tickets voor Marc-Marie Huijbregts zijn onder andere te verkrijgen via de desbetreffende theaters.

Samson en Gert

Naast dat Huijbregts regelmatig te vinden is in de Nederlandse theaters, speelde hij recent nog een rol in het achttiende seizoen van Samson en Gert, Zomerpret.

Marc-Marie vertolkte hierin de rol van Jaap Mengelmoes. Zijn beroep in deze serie is campinguitbater. Het personage is alleen te zien in de afleveringen van het achttiende seizoen.

 

Bron: Bunkertheaterzaken

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.