Jera On Air kondigt komst NOFX en Stick To Your Guns aan!

Geschreven door op 22 november 2017 om 12:00
NOFX (Jera On Air) - Foto: Persbericht Jera On Air (mail)

Goed nieuws! Jera On Air heeft de eerste namen voor de 26e editie van het grootste punk- en hardcore festival van Nederland aangekondigd. 

Jera On Air 2018

Op 22 november onthulde de organisatie van het festival de eerste namen die tijdens de komende editie het podium betreden. Niemand minder dan de punkgiganten van NOFX en hardcorepunkers Stick To Your Guns komen naar de 26e editie van het driedaagse evenement. Binnenkort maakt het festival meer namen bekend!

Jera On Air vindt net als voorgaande jaren plaats op de Limburgse festivalweide in Ysselsteyn, dit jaar in het weekend van donderdag 28 juni tot en met zaterdag 30 juni. NOFX is headliner op zaterdag 30 juni, de laatste dag van het festival.

Tickets

Tickets voor Jera On Air 2018 zijn inmiddels verkrijgbaar. Kaarten zijn te koop via de website van het festival.

NOFX

De Amerikaanse punkformatie NOFX is al ruim 20 jaar een van de populairste acts binnen het genre. Al sinds 1992 speelt de band in dezelfde bezetting: Eric Melvin, Erik Sandin en El Hefe, onder leiding van zanger Fat Mike. Het iconische album ‘Punk In Drublic’ werd in 1994 meer dan een miljoen keer verkocht.

Stick To Your Guns

Stick To Your Guns is een vijf-persoons hardcoreband die sinds 2005 bestaat. De band heeft al op vele relevante festivals en podia gestaan, zoals Groezrock, Paaspop en in de Melkweg.

 

Bron: Persbericht Jera On Air

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Artiesten · Festivals · Jera On Air Nieuws · Nieuws