The Doobie Brothers aankomend najaar naar TivoliVredenburg!

Geschreven door op 21 juni 2017 om 12:49

The Doobie Brothers komen naar Nederland! De legendarische Amerikaanse rockers betreden op maandag 6 november het podium van het Utrechtse TivoliVredenburg.

The Doobie Brothers naar TivoliVredenburg

Wow! The Doobie Brothers komen aankomend najaar naar Nederland! Op maandag 6 november staan de Amerikaanse rockers op het podium van TivoliVredenburg in Utrecht! De support bij de show van de iconische band wordt verzorgd door country-/ rockband JD & The Straight Shot.

Tickets voor de show

Kaarten voor de show gaan op 23 juni in de verkoop. Deze zijn verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Zijn de tickets uitverkocht? Kijk dan hier.

‘Listen to the Music’

De Amerikaanse band zag in 1969 het levenslicht in San José, Californië. Vandaag, bijna vijftig jaar later, is de groep nog altijd één van de grootste namen binnen de classicrock wereld. Met enorme en tijdloze hits als ‘Long Train Runnin’‘Jesus is Just Alright’ en natuurlijk ‘Listen to the Music’ zijn de rockers nog altijd bekend over de gehele wereld.

Ben jij benieuwd hoe de heren vandaag de dag klinken? Check dan snel de video!

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.