Finse band HIM in december voor afscheidstour langs Paradiso en 013

Geschreven door op 6 maart 2017 om 11:04
Logo HIM - Wikimedia commons

Rockband HIM komt nog één laatste keer naar Nederland! De Finse band zal in het teken van haar afscheidstour optredens in Paradiso en 013 geven.

HIM stopt!

De Finse rockband His Infernal Majesty houdt ermee op! De in 1991 opgerichte band is bekend van nummers als ‘Join Me (In Death)’ en ‘Wicked Game’. Na 26 jaar vinden de mannen het genoeg geweest: eind dit jaar gaan de rockers nog één laatste maal op tournee.

Afscheidstournee

Tijdens deze afscheidstour komt de band langs Amsterdam en Tilburg. Op 11 december staat de band in de grote zaal van Paradiso. Een dag later staan de mannen op het podium van 013.

Kaarten afscheidsshows

De tickets voor de afscheidsshows van de band gaan op 8 maart in de verkoop. De kaarten zijn verkrijgbaar via de volgende verkoopkanalen:

Primair:

Tickets HIM

Secundair:

Tickets HIM

HIM

Eind 2017 neemt de Finse rockband His Infernal Majesty na 26 jaar afscheid. De band bracht in die tijd acht studioalbums uit, waarvan het in 2013 uitgebrachte ‘Tears On Tape’ de laatste plaat is. De muziek van de band wordt veelvuldig omschreven als stevige rock met gothic en metal invloeden. De band zelf noemt haar stijl ‘Love Metal’.

Bron: Paradiso en 013

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.