Christine and the Queens met show naar AFAS Live

Geschreven door op 24 april 2018 om 10:06
Christine and The Queens. Author: Thesupermat (Wikimedia Commons, CC BY-SA 3.0)

Christine and the Queens komt naar Nederland! De Franse zangeres staat op 13 oktober met haar eerst eigen show op de planken van AFAS Live in Amsterdam.

Christine and the Queens Nederland

Alle fans van Christine and the Queens opgelet! Op 13 oktober staat de Franse zangeres met een spetterend optreden in Nederland! Héloïse Létissier, zoals de muzikante echt heet, treedt voor het eerst in drie jaar weer op in ons land.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor het evenement begint aankomende donderdag (26 april) om 11.00. Tickets zijn onder meer te verkrijgen bij de site van Ticketmaster.

Christine and the Queens

Héloïse Létissier, zoals Christine and the Queens voor de officiële burgerlijke stand door het leven gaat, zit sinds 2010 in het muzikale vak. Na het bezoeken van de drag queenshow in Londen raakte ze geïnspireerd en wilde ze iets in de muziek gaan doen. Vier jaar later volgde haar debuutalbum ‘Chaleur Humaine’. Deze bevat de hitsingle ‘Humaine’ en dit maakte Christine and the Queens populair bij een groter publiek. Ze won onder meer de MTV Music Awards voor Beste Franse Act. Daarnaast gaf ze spetterende optredens op gerenommeerde festivals als Best Kept Secret en Lowlands. Het optreden in 2015 in de Melkweg van Amsterdam was een succes. Het optreden was volledig uitverkocht en recensenten waren lyrisch over het optreden van de Franse muzikante. Vorig jaar stond ze nog met een goede show op Pinkpop.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.