Guus Meeuwis zet punt achter huwelijk

Geschreven door op 26 februari 2016 om 13:13
Guus Meeuwis - Foto: Manon Welmers (ArtiestenNieuws)

Na een huwelijk van veertien jaar gaan Guus en Valérie scheiden. De twee gaan op een positieve manier uit elkaar.

Scheiding Guus Meeuwis

 

Slecht nieuws voor fans van Guus Meeuwis: de Brabantse zanger gaat scheiden. “Na jarenlang lief en leed te hebben gedeeld, hebben we besloten om uit elkaar te gaan.” vertellen Guus en zijn vrouw Valérie. Het koppel geeft aan uit elkaar te zijn gegroeid en kwam tot de conclusie dat het beter was om uit elkaar te gaan.

Eén ding is zeker, de twee gaan op een positieve manier uit elkaar. “Hoewel we niet meer samen zijn zullen we altijd een gezin blijven met vier prachtige kinderen als middelpunt. Zij zijn het belangrijkste in ons leven en de zorg voor hen en hun welzijn staat ten alle tijden voorop.”

Familie

Guus en Valérie trouwden in 2002 en hebben samen vier kinderen gekregen. De zanger werd in 2012 door het blad Flair nog uitgeroepen tot papa van het jaar.

Theatertour

Guus Meeuwis gaat dit jaar ook nog op theatertour, deze concerten gaan hoogstwaarschijnlijk gewoon door. De theatertour bestaat uit een reeks van dertien concerten. In theaters door heel Nederland verzorgt de zanger een avondvullend en muzikaal programma. De liedjes op het nieuwe album zijn volgens Guus “persoonlijker dan ooit“.

Tijdens de theaterconcerten zullen zijn verhaal en de lach daarom een grote rol spelen. Kijk hier voor de volledige Guus Meeuwis Theatertour speellijst. Alle theaterconcerten zijn geplaceerd.

 

Bron: Shownieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.