Sharon Van Etten in 2019 naar Paradiso Noord

Geschreven door op 17 oktober 2018 om 12:05
Sharon Van Etten - Fotocredits: digboston - Flickr (CC BY 2.0)

Sharon Van Etten komt volgend jaar naar Nederland. De singer-songwriter staat in maart 2019 op de Bühne van Paradiso Noord in Amsterdam. 

Sharon Van Etten naar Paradiso Noord

Het concert van Sharon Van Etten vindt plaats op vrijdag 29 maart 2019. Met haar wereldtour ‘Remind Me Tomorrow’ treedt zij op in het Amsterdamse Paradiso Noord. De tournee staat in het teken van haar gelijknamige album die begin volgend jaar uitkomt.

Kaartverkoop

Tickets gaan in de verkoop op vrijdag 19 oktober 2018. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 10:00 uur via de website van Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Nieuw album: ‘Remind Me Tomorrow’

Vier jaar na het uitbrengen van de plaat Are We There komt de zangeres met nieuw materiaal. Studioalbum ‘Remind Me Tomorrow’ is vanaf 18 januari 2019 te beluisteren en gaat over het nastreven van je passies. De nummers zijn geschreven terwijl ze naar school ging, zwanger was en net haar auditie voor de Netflix serie ‘The OA’ had gedaan. Haar nieuwste track ‘Comeback Kid’ is sinds oktober 2018 te luisteren.

 

Bron: Paradiso, sharonvanetten.com, Facebook Sharon

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.