The Jesus And Mary Chain naar Maassilo Rotterdam

Geschreven door op 28 februari 2018 om 10:35
William Reid (Jesus and Mary Chain) - Author: thetripwirenyc (Wikimedia Commons, CC BY 2.0)

De band The Jesus and Mary Chain komt naar Nederland! De rockers treden 23 juni op in de Maassilo te Rotterdam. 

The Jesus and Mary Chain

Fantastisch nieuws voor fans van de legendarische band Jesus and Mary Chain! De Schotse muzikanten komen deze zomer voor het eerst naar Rotterdam om hun gitaren te laten klinken. Vorig jaar bezochten zij Paradiso, een concert dat goed bezocht was. Voor de echte fans dus nogmaals een kans om de band te bewonderen.

Kaarten voor het concert

De kaartverkoop voor het concert is direct gestart en tickets zijn onder meer verkrijgbaar via de website van Ticketmaster

 

Broers Jim en William Reid

De broers Reid vormen samen het hart en ziel van The Jesus And Mary Chain, dat ontstond in de jaren 80. Door de jaren heen bouwde de band een behoorlijke reputatie op, zowel positief als negatief. In 1998 ging de band met knallende ruzie uit elkaar, maar in 2007 kwam er een reünie. Vorig jaar bezochten zij, na het uitbrengen van een nieuw album, eveneens Nederland. Deze show, in Paradiso Amsterdam, werd drukbezocht en ontving goede recensies. Ook het concert in Rotterdam belooft een spetterende avond te worden!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.