Prince Jackson vertelt waarom hij maskers droeg als kind

Geschreven door op 8 november 2016 om 17:57
Michael Jackson (cropped) - Fotocredits: Casta03 - (Wikimedia Commons, CC BY-SA 3.0)

Waar zijn de kinderen van Michael Jackson vandaag allemaal mee bezig? Prince Jackson vertelde zijn verhaal aan de LA Times.

Prince Jackson in de schijnwerpers

Michael Jackson zat tientallen jaren op de troon als de King of Pop. Zijn persoonlijke leven stond hierdoor altijd in de schijnwerpers. De hele wereld wilde weten hoe het is om te leven als een lid van de Jackson familie. Sinds de dood van Michael in 2009 heeft zijn familie gelukkig iets meer rust gekregen.
Wat doet Prince Jackson op dit moment?

Heb je je eigenlijk ooit afgevraagd waar de kinderen van Michael Jackson op dit moment mee bezig zijn? De LA Times kreeg tijdens een interview alle antwoorden van de oudste zoon van Jackson, Prince Michael I.

King’s Son Productions

Wat heeft Prince de laatste tijd allemaal uitgespookt? In de afgelopen maanden is hij druk bezig geweest het opzetten van zijn eigen productiebedrijf, King’s Son Productions. Tot nu toe heeft het bedrijf een muziekvideo voor familievriend Omer Bhatti geproduceerd.

De 19-jarige zegt het volgende over zijn carrièrevooruitzichten: “Muziek is een groot deel van mijn leven. Het heeft mij gevormd tot wie ik ben. Natuurlijk komt dat deels vanwege mijn familie, maar ik heb zelf ook altijd in de productie willen werken. Als mijn vader me vroeg wat ik later wilde doen was mijn antwoord altijd produceren en regisseren. “

Waarom die gekke maskers?

Het is duidelijk dat Jackson over het algemeen een positieve invloed op zijn zoon had.

Maar hoe zit het met de meer bizarre aspecten van zijn opvoeding? Bijvoorbeeld de gekke maskers die de kinderen moesten dragen.

“Het was niet normaal”

Prince vertelde de LA Times dat Michael erop stond dat Prince, Paris en Blanket maskers droegen in het openbaar. De maskers waren een manier om hun privacy te beschermen.

Prince: “Mijn vader vertelde ons altijd dat we dankzij de maskers een eigen leven konden leiden zonder hem. Ik was nog jong, en heb er geloof ik nooit over nagedacht of andere kinderen ook zo leefden. Pas toen ik ouder werd besefte ik dat het niet normaal was.”

Bron: LA Times

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Michael Jackson Nieuws · Nieuws · Roddels