Opeth, Baroness en Death Alley naar FortaRock 2018

Geschreven door op 22 december 2017 om 13:16
FortaRock - Foto persbericht FortaRock 2018 (mail)

FortaRock 2018 heeft drie nieuwe namen aangekondigd! Onder meer Opeth is aankomende zomer op het podium in het Nijmeegse Goffertpark te bewonderen.

FortaRock kondigt drie nieuwe namen aan

Opeth, Baroness en Death Alley komen naar FortaRock 2018! Het Nijmeegse festival, dat op 1 en 2 juni 2018 plaatsvindt, onthulde de nieuwe toevoegingen op vrijdag 22 december. Eerder kondigde het metalfestival de komst van onder meer headliners Nightwish en Parkway Drive al aan. Ook o.a. Body Count ft. Ice-T, Kreator, Meshuggah en Alestorm zijn aankomende zomer in het Goffertpark te bewonderen.

FortaRock 2018

Het festival heeft inmiddels al veertien namen aangekondigd, maar bezoekers kunnen nog meer acts verwachten! De organisatie van het tweedaagse evenement meldt dat het festivalterrein een flinke make-over krijgt en dat het momenteel druk bezig is met het onderzoeken van de mogelijkheden voor een officiële festivalcamping.

Tickets voor FortaRock 2018 zijn verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Meer info over het festival is te vinden op de website van het event.

 

Bron: Persbericht FortaRock

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Festivals · Fortarock Nieuws · Nieuws · Opeth Nieuws