Deze vijf tracks moet je kennen voor Encore 5 Year Anniversary jubileum

Geschreven door op 1 december 2017 om 14:40
Encore 5 Year Anniversary - Bron: BAAS persbericht

Vrijdag 1 december is het eindelijk zover en wordt het vijfjarige jubileum van het hip-hop evenement Encore gevierd. Deze vijf tracks moet je kennen!

Deze tracks moet je kennen voor Encore 5 Year Anniversary

Het is eindelijk zover! Vanavond staan de (inter)nationale grootheden in de AFAS Live in Ansterdam. Artiesten Nieuws zette vijf nummers op een rij die je zeker moet kennen voor deze avond.

Bodak Yellow

Cardi B heeft met Bodak Yellow een echt levenslijflied voor vrouwen rond de wereld gecreëerd. Het is te verwachten dat de rapprinses dit nummer performt.

YouTube player

Karla’s Back

Ook de Britse grime rapper Mist is er vanavond bij. Met Karlas Back heeft de rapper meeste views binnen gesleept op YouTube. Het is dus te verwachten dat de 24-jarige artiest uit Birmingham deze track opvoert.

YouTube player

Energie

‘Energie’ is echt een nummer voor in de club. De track is met ruim 34 miljoen views op YouTube de meest bekeken videoclip op het Top Notch kanaal.

Er is dus geen twijfel over mogelijk dat Ronell, zoals de rapper echt heet, deze track samen met de Deuxperience band zal vertolken.

YouTube player

Patsergedrag

Deze track is op het moment één van de grootste hip-hop nummers van Nederlandstalige bodem. Het is dan ook gegarandeerd dat feestgangers compleet uit hun dak zullen gaan bij het horen van ‘Patsergedrag’.

YouTube player

Encore x Dailypaper

Encore en Dailypaper werkten samen aan een kledinglijn ter ere van het vijfjarige jubileum van het wekelijkse evenement. Op woensdagavond 29 november werd de kleding voor het eerst gepresenteerd op Amsterdam Centraal.

De kledingstukken zijn exclusief te verkrijgen bij het jubileumfeest op 1 december in AFAS Live Amsterdam. Bekijk hier het lookbook van de kleding.

Bron: YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.