Claudia de Breij na de zomer terug met theatershow ‘Nu’

Geschreven door op 30 mei 2017 om 12:17
Claudia de Breij - Fotocredits: Paul J.H. Groeneveld - Bron: Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

Alleskunner Claudia de Breij komt in oktober terug met een nieuwe theatershow genaamd ‘Nu’. De hilarische blondine is na de zomer te bewonderen in verschillende theaters en schouwburgen.

Claudia de Breij – NU

Na haar knallende oudejaarsconference in 2016, is Claudia helemaal terug met haar nieuwe show ‘Nu’! De voorstellingen beloven spectaculaire shows te worden waar actualiteit een belangrijke rol speelt. Ook Claudia weet niet goed wat ze met de negatieve en beangstigende verhalen uit het nieuws moet. De 42-jarige ziet de shows als haar manier om een steentje bij te dragen aan het probleem:

“Negativiteit is niet met negativiteit te bestrijden. Dus zoek ik steun in zaken waar ik wél van weet dat ze goed zijn en dat ze mensen kunnen helpen om een weerwoord te vinden. Het is tijd voor een revolutie en dit is voor mij de manier om daarmee te beginnen.”

Speellijst en tickets

De Nederlandse cabaretière start in oktober met de try-outs van haar show. De productie zal tot zeker juni 2018 in verschillende theaters en schouwburgen door het gehele land te zien zijn. De speellijst en links naar de kaartverkoop zijn te vinden op de website van de alleskunner. Wees er snel bij, want sommige shows zijn al uitverkocht!

Zijn de tickets voor de show waar jij heen wilt uitverkocht? Probeer het dan eens bij een vertrouwd secundair verkooppunt!

Bron: Claudiadebreij.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.