Imagine Dragons met ‘Evolve World Tour’ terug naar Nederland!

Geschreven door op 17 april 2018 om 10:07
Imagine Dragons - Foto Cancha General (Flickr, CC BY 2.0)

Imagine Dragons komt weer terug naar Nederland! Op 25 augustus staat de band met hun ‘Evolve World Tour’ in het Gelredome van Arnhem!

Imagine Dragons Gelredome!

Fantastisch nieuws voor de duizenden fans van Imagine Dragons! De band komt weer terug naar Nederland! Op 25 augustus staan de muzikanten met hun ‘Evolve World Tour’ op de planken van het Gelredome in Arnhem!

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor het evenement begint aankomende vrijdag (20 april) om 10.00. Ticketmaster zijn onder meer verkrijgbaar via de website van Ticketmaster.

Tweede keer in Nederland

Het is al de tweede keer dit jaar dat de Imagine Dragons naar Nederland komen! De band uit Las Vegas gaf op 19 februari een show in de Ziggo Dome. Deze show was in recordtempo uitverkocht. De band gaf vervolgens een spetterende show, die door critici, recensenten en fans lyrisch ontvangen werd.

‘Evolve’

Op 23 juni vorig jaar bracht Imagine Dragons haar nieuwe album ‘Evolve’ uit. De plaat werd een wereldwijd succes. Ook in Nederland behaalde het album de hitlijsten. Singles ‘Believer’ en ‘Thunder’ stonden meerdere weken in de Top 40. In juni van dat jaar gaf de band ook nog een spetterende show op Pinkpop.

Bron: MOJO 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
·
Responsive Menu
Add more content here...