The Analogues eert ‘The White Album’ met extra shows

Geschreven door op 17 april 2018 om 9:51

Tributeband The Analogues voegt extra shows toe aan hun veelbelovende tournee ‘The White Album’. De Nederlanders staan met hun uitvoering van het legendarische Beatles album onder meer in 013, AFAS Live en Rotterdam Ahoy. 

The Analogues ‘The White Album’

Goed nieuws voor alle fans van tributeband The Analogues en/of The Beatles! De Nederlandse band speelt aankomende november een aantal shows door het hele land. De muzikanten staan onder meer op de planken van Poppodium 013, AFAS Live en Rotterdam Ahoy!

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor de shows start aanstaande donderdag (19 april) om 10.00. Ticketmaster zijn onder meer verkrijgbaar via de websites van de diverse poppodia en Ticketmaster.

Extra data:

Zie voor de lijst met extra data:

20 november 2018 – 013, Tilburg
21 november 2018 – AFAS Live, Amsterdam
22 november 2018 – Rotterdam Ahoy

The Analogues

The Analogues treedt al een aantal jaar op als tributeband van The Beatles en doet dit met verve. Zo speelden ze onder meer het album Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band’ en de plaatMagical Mystery Tour’ en zorgden ze tijdens deze shows voor uitverkochte zalen. Op 22 november 2018 bestaat het legendarische album van de Britse rockers 50 jaar! The Fab Four worden door The Analogues op fenomenale wijze geëerd. De Volkskrant noemde het optreden ‘beangstigend goed’ en Het Parool schreef over een ‘muzikaal spektakelstuk‘.

YouTube player

Bron: Mojo 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.