WIN: 1×2 combi-tickets voor FortaRock 2018!

Geschreven door op 16 april 2018 om 17:21
FortaRock - Foto persbericht FortaRock 2018 (mail)

FortaRock 2018 komt eraan! Op 1 en 2 juni keert het zware festival terug op het Nijmeegse Goffertpark en jij kunt erbij zijn! Artiesten Nieuws mag namelijk 1×2 tickets weggeven. Weten hoe je kans maakt? Lees snel verder!

Win tickets voor FortaRock 2018!

Na een jaartje afwezigheid is FortaRock weer helemaal terug van weggeweest! Het (hard)rock en metal-festival vindt op vrijdag 1 en zaterdag 2 juni plaats in het Nijmeegse Goffertpark en gaat met acts als Parkway Drive, Arch Enemy, Nightwish en Opeth een mooie editie tegemoet.

Jij kunt erbij zijn, gratis en voor niets! Artiesten Nieuws mag één setje van twee combi-tickets weggeven, zodat jij en je partner of beste vriend(in) erbij kunnen zijn. Wat je hiervoor moet doen? Like de Facebookpagina van Artiesten Nieuws en tag je beste vriend of vriendin in onderstaande post. Wie weet staan jullie dan op 1 en 2 juni in het Goffertpark tijdens FortaRock 2018!

De winnaars worden op zaterdag 21 april bekendgemaakt. LET OP: er is geen camping en/of overnachtingsmogelijkheid bij het festivalterrein. Wil jij meer info over het festival of wil je zeker zijn van tickets? Info over FortaRock en de kaartverkoop is hier te vinden.

Line-up FortaRock

Benieuwd naar de line-up van het festival? De volgende artiesten zijn te bewonderen tijdens de aankomende editie van FortaRock:

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Festivals · Fortarock Nieuws · Fun Content · Nieuws · Winnen