Rockband Buffalo Tom voor twee shows naar Nederland

Geschreven door op 13 maart 2018 om 14:10
Buffalo Tom - Foto uit persbericht Multimo Media (mail)

Buffalo Tom keert terug naar Nederland! De Amerikaanse alternatieve rockband speelt aankomende winter twee shows, in Paradiso Amsterdam en de Effenaar in Eindhoven.

Buffalo Tom geeft twee shows in Nederland

Buffalo Tom-fans opgelet! De rockers keren weer terug naar Nederland! De band was de laatste jaren al veelvuldig in Nederland te vinden. Zo gaf de alternatieve rockband in 2017 nog shows in Paradiso en de Muziekgieterij in Maastricht.

Aan het einde van dit jaar keren de mannen weer terug voor twee nieuwe shows! De groep rond zanger en gitarist Bill Janovitz reist allereerst op zondag 2 december naar Amsterdam, voor een concert in Paradiso. Een week later, op zaterdag 8 december, is Eindhoven aan de beurt. Dan geven de uit Boston afkomstige rockers een show tijdens het Come As You Are Festival in de Effenaar.

Concertkaarten

Tickets voor de shows zijn onder andere verkrijgbaar via de website van Ticketmaster, en/of de websites van de poppodia.

Bron: Multimo Media

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.