Kensington live te zien op maar liefst 80 meter hoogte!

Geschreven door op 2 september 2016 om 12:11
Kensington - Foto: Krd - (Bron: Wikimedia Commons)

Kensington geeft op vrijdag 9 september een speciaal optreden in de A’DAM toren in Amsterdam. De nieuwe single Do I Ever van de Utrechtste mannen van Kensington kwam gisteren uit en scoorde al meteen goed bij de fans. Om dit te vieren geeft de band een speciaal optreden op maar liefst 80 meter hoogte!

Kensington geeft exclusief optreden!

Op 9 september van 16.00 tot 21.00 staat er een speciale radioshow bij radiozender 3FM op het programma, de show staat geheel in het teken van de band Kensington. Het is een exclusief optreden, dus tickets zullen helaas niet verkocht worden. Toch is er een kans om bij het optreden te zijn, fans kunnen hun bijzondere verhalen insturen naar 3FM en maken zo kans om het exclusieve optreden bij te wonen!

Do I Ever

De nieuwe single is de eerste single van het nieuwe album Control dat op 28 oktober uitkomt. Kensington bracht al eerder succesvolle albums uit, waaronder Vultures en Rivals. Het nieuwe album is het 4e album van de band.

Voor de fans die niet kunnen wachten tot volgende week, de band is vanavond te gast bij RTL Late Night om hun nieuwe single te laten horen!

 

Bron: 3FM

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Concertaankondigingen · Nieuws