Wat vind jij van Rochelle’s nieuwe single?

Geschreven door op 14 februari 2016 om 14:03

Rochelle, de winnares van X-factor in 2011, is harder aan de weg aan het timmeren dan je waarschijnlijk dacht. Haar nieuwe single kan wel eens een hitje worden!

Nieuwe single

Afgelopen vrijdag lanceerde Rochelle haar nieuwe single ‘All Night Long’ met bijbehorende videoclip. Het nieuwe nummer heeft een R&B sound en klinkt zowel lekker door je koptelefoon als door de speakers van de discotheek. Voor de videoclip reisde de zangeres af naar Paramaribo (Suriname) waar haar vader vandaan komt. ,,All Night Long voelt als mijn eerste echt eigen single nadat ik een aantal samenwerkingen met andere artiesten heb gedaan. Ik heb er zelf aan meegeschreven en het concept van de videoclip heb ik samen met een heel klein team uitgewerkt. Ik ben heel erg trots op het eindresultaat”, laat Rochelle weten.

Voorgaande single’s

Na haar overwinning in 2011 knalde ze de muziekwereld in met ‘no air’ (een cover van Jordin Sparks). Natuurlijk kon ze de finale niet winnen zonder een eigen nummer. Samen met Wouter Hardy schreef ze daarom ‘Strong’. No Air behaalde goud, maar Strong scoorde helaas niet zo hoog.

Met The Partysquad en Jayh bracht ze later Body Language uit, de soundtrack van de gelijknamige film. Dit werd geen groot succes. Ter promotie van haar eerste album bracht ze in februari 2012 de single What a Life uit, deze bleef helaas steken in de tipparade. De tweede single werd Untouchable en kwam tot de achttiende positie in de tipparade. In 2013 zette Rochelle haar naam officieel op de kaart toen ze een samenwerking aanging met de dj’s Yellow Claw en het nummer ‘Shotgun’ tot stand kwam. Haar tweede hit! Samen met Dirtcaps maakte ze daarna ‘Fools Paradise’, wat ook ontzettend lekker klinkt. Oordeel zelf!

Rochelle is dus een zangeres die zeker wel succes heeft na het winnen van een talentenjacht! En ze timmert nog steeds door, zou haar nieuwe single een hit worden?

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuwe singles · Nieuws · Rochelle Nieuws