Anouk geeft een afscheidsconcert in de Gelredome Arnhem

Geschreven door op 24 oktober 2011 om 13:52
Anouk - Fotocredits: Albin Olsson License: CC BY-SA 3.0 | Wikimedia Commons

Anouk geeft weer een concert in Nederland! de zangeres staat op 11 maart volgend jaar voor een concert in het Gelredome, Arnhem. 

Anouk in concert

Anouk haar optredens zijn erg succesvol, het afgelopen jaar trad ze meerdere keren op bij diverse festivals. Volgend jaar geeft de zangeres op zondag 11 maart 2012 een concert in het Gelredome. Dit concert van Anouk wordt waarschijnlijk de laatste in een stadion voor een lange periode. Ze wilt namelijk na de zomer van 2012 voor onbepaalde periode stoppen met optreden. De ticketverkoop begint aanstaande vrijdag om 10:00 uur bij Livenation.

De zangeres bracht eerder dit jaar haar nieuwe album ‘To Get Her Together’ uit. Dit album werd direct platina. De succesvolle zangeres heeft inmiddels zeven albums uitgebracht die bijna allemaal op nummer 1 stonden in de album toplijsten. Het concert in het Gelredome zal vooral in teken staan van haar nieuwe album. Daarnaast zullen er ook oude bekende hits worden gezongen.

De afgelopen 15 jaar heeft Anouk vele concerten gegeven in verschillende zalen en op diverse festivals. Er is dan ook voorspelt dat haar aankomende concert snel uitverkocht zal zijn. Zorg dus dat je vrijdagochtend klaar zit om een ticket te bemachtigen.

Concertkaarten

Kaarten voor het concert zijn o.a verkrijgbaar via de volgende online verkooppunten:

Primair

Tickets

Secuandair

Tickets

Voor meer informatie kijk je op De pagina van de zangeres of de haar Wikipedia Pagina.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Anouk Nieuws · Artiesten · Concertaankondigingen · Nieuws