ParkCity Live 2018 onthult Jebroer, Famke Louise, StukTV en meer

Geschreven door op 26 maart 2018 om 16:43
Jebroer - Foto: Richard Broekhuijzen (Wikimedia Commons, CC BY-SA 4.0)

Naast Guus Meeuwis, Nena, Anouk, Chef’Special, Miss Montreal en nog veel meer artiesten, toont de website van ParkCity Live een aantal nieuwe artiesten voor de aankomende editie.

Nieuwe namen voor ParkCity Live 2018

Op de website van het ParkCity Live festival is te zien dat de artiesten voor het dancepodium en culltuurpodium inmiddels ook bekend zijn. ParkCity Live heeft nog geen nieuwsbericht geplaatst met deze nieuwe aankondigingen, maar ze staan wel gewoon al op de website!

Jebroer en Deepend voor zaterdag 30 juni

Jebroer, ook wel bekend als Timothy Kimman, brak in Nederland door met de hit ‘Nooit Meer Slapen’ van Yellow Claw. Zijn meest bekende hit is ‘Kind van de Duivel’ waar hij samenwerkte met onder andere Paul Elstak en dr. Phunk.

Het Nederlandse dj duo Deepend werd wereldberoemd met de remix op het liedje ‘Catch & Release’ van Matt Simons. In 2016 gaven ze samen een optreden met Matt Simons gedurende het Pinkpop festival. Beide acts zijn op zaterdag 30 juni tijdens ParkCity Live 2018 te bewonderen.

YouTube-sterren StukTV en Famke Louise voor zondag 1 juli

ParkCity Live houdt van verrassende artiesten en dat blijkt maar weer bij deze namen!

Opeens kwam Youtubester Famke Louise met het nummer ‘Op Me Monnie’. Het nummer is inmiddels meer dan 10 miljoen keer beluisterd op YouTube. Na ‘Op Me Monnie’ volgden de hits ‘Vroom’ en ‘Lit’. Inmiddels heeft ze ook al een top hit te pakken samen met Ronnie Flex, genaamd ‘Fan’. Toevallig treedt Ronnie Flex ook zondags op bij het ParkCity Live festival. Betreden de twee straks samen het podium?

De drie mannen van het beroemde YouTube-kanaal StukTV stonden vorig jaar ook op het ParkCity Live festival. Thomas, Giel en Stefan maken er een groot feest van en met meer dan 1,7 miljoen abonnees op hun YouTube-kanaal zullen er genoeg fans zijn die dit optreden willen zien.

Big 2 voor de mainstage op de zondag

Naast al deze top artiesten zal ook Big2 gaan optreden op de mainstage van ParkCity Live. Big2, ook wel bekend als Twan van Steenhoven, is een Nederlandse rapper en producer. Hij is lid van de rapgroep Mario Kartel en van het rapduo The Opposites.

De volledige line-up van het Parkcity live festival tot nu toe ziet er zo uit:

Zaterdag 30 juni:

  • Mainstage: Anouk, Nena, Chef’special, Kraantje Pappie en My Baby
  • Dance area: Billy The Kit, Jebroer, Justin Mylo, Tony Junior, Deepend, Jacin Trill, Moombahteam, Potato, Enrique Sanchez, Kim Kaey, Pim Umenzi en Kryga Music
  • Lex Cultuurhouse: Company4u, Lex Nelissen, Rolling Beatles en Hot Rod Riot

Zondag 1 juli:

  • Mainstage: Guus Meeuwis, Dotan, Ronnie Flex & Deuxperience , La Pegatina, Miss Montreal en Big2.
  • Dance area: StukTV, Famke Louise, Josylvio, Phalerieau & Alainde Lon, Rugged, Bassjackers, The Darkraver, Thom Bold, Joseph, Dsquared en Mad Stan.
  • Lex Cultuurhouse: Ernest Peters, Raymond Clement, Dr. Funk & mr Soul en Lola Marie & Nostalgia Combo

Of hier nog artiesten bijkomen is onduidelijk.

Uitverkocht

ParkCity Live 2018 vindt dit jaar plaats in het weekend van 30 juni en 1 juli. Dit is zoals gewoonlijk het laatste weekend voor de zomervakantie van het basis- en middelbaar onderwijs in het zuiden. Het festival vindt ook aankomende zomer plaats in het Zuid-Limburgse Heerlen. De kaartverkoop startte dit jaar op zaterdag 20 januari vanaf 10.00 uur.  Alle tickets waren binnen 40 minuten uitverkocht.

 

Bron: www.parkcitylive.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Sam Reneerkens

Sam Reneerkens, Blogger bij ArtiestenNieuws
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Festivals · Nieuws · ParkCity Live Nieuws