Hardcore punkband Comeback Kid komt naar De Helling

Geschreven door op 5 juli 2017 om 15:39

Punkband Comeback Kid komt aankomend najaar naar Nederland! De Canadese rockers staan in november in De Helling in Utrecht.

Comeback Kid naar De Helling

Goed nieuws voor fans van Comeback Kid! De Canadese punkrockers betreden op donderdag 23 november het podium van De Helling in Utrecht. Dit doen ze niet alleen: de bands Every Time I Die, Knocked Loose en Higher Power reizen mee als support.

Concertkaarten

Tickets voor de show gaan op vrijdag 7 juli in de verkoop. Deze zijn verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Zijn de kaarten uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

‘Outsider’

De in 2000 opgerichte band ontstond ooit als sideproject van bandleden van de band Figure Four. Uiteindelijk groeide de band uit tot een grote naam in de hardcore punk-scene. Oorspronkelijke zanger Scott Wade verliet de band in 2006, waarna gitarist Andrew Neufeld de zang voor zijn rekening nam.

In 2014 bracht de band haar laatste album getiteld ‘Die Knowing’ uit. In september 2017 moet dan eindelijk de opvolger van deze plaat verschijnen. Het nieuwe album heeft de naam ‘Outsider’ gekregen.

Bron: De Helling

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.