Herman Brood naar het theater

Geschreven door op 13 juni 2014 om 17:13
Chez Brood (herman Brood) - Fotograaf: Anton Corbijn (Bron: Persbericht Bos Theaterproducties)

Herman Brood komt naar het theater. Bos theaterproducties werkt momenteel aan een muziektheaterpoductie over de overleden zanger en kunstenaar. Naar verwachting zal het stuk in december 2015 in premiére gaan. De theatershow over Herman Brood zal door heel Nederland tot 2016 te zien zijn.

Chez Brood

De show belooft Herman Brood op een persoonlijke manier neer te zetten. Bij de productie van de theatervoorstelling zal de voormalige vrouw van de zanger (Xandra Brood) namelijk betrokken worden als adviseur.

Het scenario wordt geschreven door Bart Chabot. Chabot was een van de beste vrienden en tevens biograaf van Herman Brood.  Acteur Victor Löw gaat met het stuk zijn regiedebuut aan. Het is nog niet bekend wie de hoofdrol gaat spelen in het muzikale theaterstuk.

Chez Brood (herman Brood) - Fotograaf: Anton Corbijn (Bron: Persbericht Bos Theaterproducties)

Chez Brood (herman Brood) – Fotograaf: Anton Corbijn (Bron: Persbericht Bos Theaterproducties)

Herman Brood

Herman Brood was bekend als zanger, dichter, auteur, kunstschilder en pianist. Brood leefde een echte Rock and Roll lifestyle inclusief drank en drugs. In 2001 pleegde hij zelfmoord door van het dak van het Amsterdamse Hilton Hotel te springen. Brood heeft als zanger talloze hits op zijn naam staan. Voornamelijk met zijn band Wild Romance.

Herman Brood is beroemd in binnen- en buitenland. Zowel tijdens zijn leven als daarna heeft hij indruk gemaakt op velen. Eerder was Herman Brood al inspiratie voor een speelfilm genoemd naar zijn band: Wild Romance.

Wij kunnen haast niet wachten tot het Rock and Roll stuk in premiére gaat! En jij?

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.