Jeroen Van der Boom noemt Red Bullet ‘niet chic’

Geschreven door op 4 juni 2010 om 21:28
Jeroen van der Boom - Foto: Richard Broekhuijzen - Wikimedia Commons

Jeroen van der Boom bestempelt de uitlatingen van platenmaatschappij Red Bullet als ‘niet chic’. De zanger en het label gingen onlangs uit elkaar, waarna een woordvoerder van Red Bullet uithaalde naar Van der Boom.

“Ik wil mij onthouden van dergelijke uitlatingen”, laat Van der Boom vrijdag weten. “Ik vind het niet chic en ik wil vooral voorkomen dat ik andere mensen voor het hoofd zou stoten met misplaatste opmerkingen.”

Red Bullet stelde onder meer dat Van der Boom wordt gezien als ‘iemand die veel geld wil verdienen en zo snel mogelijk in een groot huis wil wonen’. Het platenlabel zegt dat Van der Boom meerdere malen contractbreuk pleegde.

De zanger zelf zegt dat hij ‘zakelijk werd gedwongen’ te breken met het label. “Red Bullet wilde geen toestemming verlenen voor mijn medewerking aan de opnamen van Toppers in Concert 2010. Om deze reden zou ik mijn verplichtingen aan de Toppers niet kunnen nakomen waardoor mijn deelname eventueel ter discussie zou kunnen komen te staan.”

Van der Boom laat weten ‘niet meer te reageren op verdere aantijgingen van welke aard dan ook’. “Een artiest heeft een kwetsbare positie en veelvuldig willen mensen daarvan misbruik maken”, staat in een persverklaring. De zanger is in onderhandeling met verschillende platenmaatschappijen en komt ‘binnen afzienbare tijd’ met een nieuw album.

Bron: Novum Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Jeroen van der Boom Nieuws · Nieuws