Cass McCombs aankomend najaar naar TivoliVredenburg

Geschreven door op 22 augustus 2019 om 12:42
Cass McCombs - Foto: Tore Sætre (Flickr, CC BY-SA 2.0)

Cass McCombs komt aankomend najaar terug naar Nederland. De Amerikaanse muzikant geeft in november een show in TivoliVredenburg.

Cass McCombs naar TivoliVredenburg

De Amerikaanse singer-songwriter Cass McCombs keert aankomend najaar terug in Nederland. McCombs, die bekend staat om zijn veelzijdige geluid, reist aankomend najaar naar Utrecht voor een concert in poppodium TivoliVredenburg. Hier betreedt de zanger/gitarist het podium van zaal Cloud Nine op vrijdag 15 november.

Concertkaarten

Tickets voor het concert gaan op vrijdag 23 augustus in de verkoop via de website van TivoliVredenburg. Zijn de kaarten inmiddels uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

‘Tip Of The Sphere’

In februari 2019 bracht McCombs zijn negende studioalbum uit, getiteld ‘Tip Of The Sphere’. De plaat is de opvolger van het uit 2016 stammende album ‘Mangy Love’, dat bijzonder goed ontvangen werd. Onder meer ‘Pitchfork’ en ‘Mojo’ namen de plaat op in hun lijst met beste albums van het jaar en ook ‘De Volkskrant’ was positief over de release.

YouTube player

 

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.