Casting Crowns op 1 juni terug naar Nederland in Ahoy

Geschreven door op 27 december 2016 om 16:50

De populairste band in christelijke muziek van dit moment komt naar Nederland! Casting Crowns komt op 1 juni 2017 naar Ahoy Rotterdam voor een avondvullend concert.

Casting Crowns concert

De populaire groep gaf tot nu toe pas één keer een optreden in Nederland, op de EO Jongerendag van 2012. Nu komt Casting Crowns op 1 juni voor een eigen avondvullende show naar Ahoy Rotterdam! Het concert zal in het teken van de nieuwe cd The Very Next Thing staan, maar uiteraard zal er ook eerder repertoire te horen zijn. De band zet zich vooral in voor hun lokale kerk en zijn slechts bij hoge uitzondering op reis. Het concert in Nederland is dus echt uniek!

Casting Crowns kaarten

Kaarten voor het concert zijn al verkrijgbaar! Tot 15 maart zijn beperkt extra goedkope Early Bird-tickets te koop en daarna begint de reguliere voorverkoop. Tickets zijn onder andere bij de volgende verkooppunten te reserveren:

Events4Christ (primair) Topticketshop (secundair)

‘The Very Next Thing’

De groep is vooral bekend om hun worship-repertoire met liedjes als Who Am I en Voice of Truth. Onder leiding van Mark Hall breken ze record na record en de groep is de meest verkopende christelijke muziek van de afgelopen tien jaar. Afgelopen jaar kwam hun nieuwste cd The Very Next Thing uit.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.