Against The Current voor exclusieve show naar De Helling Utrecht

Geschreven door op 11 juni 2019 om 14:28
Against The Current - Foto Justin Higuchi (Wikimedia, CC BY 2.0)

In december 2019 brengt Against The Current een bezoek aan Utrecht voor een exclusief Nederlands concert! De poprockers treden deze maand op in De Helling.

Against The Current naar De Helling

Goed nieuws voor fans van Against The Current! De Amerikaanse poprockband treedt in het najaar van 2019 opnieuw op in Nederland. De show vindt plaats op zondag 8 december 2019 in De Helling te Utrecht, ruim een half jaar na het laatste Nederlandse concert van de groep. Het drietal brengt deze avond zowel tracks van debuutalbum ‘In Our Bones’ als werk van de meest recente plaat ‘Past Lives’ ten gehore. Grote kans dat hits als ‘Wasteland’ en ‘Legends Never Die’ ook op de setlist staan.

Concertkaarten

De ticketverkoop gaat van start op vrijdag 14 juni 2019 om 10:00 uur via Ticketmaster. Zijn de kaarten uitverkocht? Kijk dan eens hier.

YouTube-sensatie

Chrissy Costanza, Will Ferri en Dan Gow begonnen hun muzikale carrière in 2011, door bekende nummers te coveren en deze te delen op YouTube. Het drietal verzamelde over de jaren meer dan 2 miljoen abonnees op het platform en bracht in 2016 een album uit vol originele tracks. ‘In Our Bones’ is het best te omschrijven als pure poprock. In september 2018 verscheen de opvolger van deze plaat, getiteld ‘Past Lives’. Op dit nieuwe wapenfeit zijn het vooral synthesizers die de overhand hebben.

Beluister hier het nummer ‘Almost Forgot’, afkomstig van de meest recente plaat:

YouTube player

 

Bronnen: TivoliVredenburg, Twitter, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.