Releasedatum nieuw album Kanye West uitgesteld

Geschreven door op 2 oktober 2018 om 17:04
Kanye West - Foto: David Shankbone - Wikimedia Commons (CC BY 3.0)

De nieuwe plaat van Kanye West laat nog even op zich wachten. De Amerikaanse rapper heeft de releasedatum van ‘Yandhi‘ uitgesteld naar november. 

Nieuw album ‘Yandhi‘ Kanye West

Kanye West kondigde op maandag 1 oktober de nieuwe releasedatum van zijn negende studioalbum ‘Yandhi‘ aan. De release stond eerder gepland op zaterdag 29 september 2018. De nieuwe vastgestelde datum voor het uitbrengen van de plaat staat nu op vrijdag 23 november 2018. Deze dag vindt ook het fenomeen ‘Black Friday’ plaats in Amerika. Volgens de songwriter is ‘Yandhi‘ nog niet volledig af. De opnames van de nummers, die onder andere gaan over ‘Body shaming’, vonden plaats in zijn thuisstad Chicago. Daar voelde hij naar eigen zeggen de ‘vibes van zijn roots’. Hierdoor besloot de artiest de opnames aan te vullen in Afrika.

In een interview met TMZ zegt hij het volgende:

Ik moet naar Afrika en daar ondergaan hoe het werkelijk is. Ik wil ook dat mijn kinderen aanwezig zijn in de studio, terwijl de microfoon buiten staat en we natuurgeluiden kunnen horen tijdens het opnemen van de plaat.

Door het leven als ‘Ye’

Op zaterdag 29 september 2018 liet de artiest op Twitter weten niet langer door het leven te gaan als Kanye West maar als ‘Ye’. Er wordt gespeculeerd dat dit te maken heeft met zijn gelijknamige album. Deze bracht hij in juni 2018 uit.

 

Bron: Nu.nl, tmz.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Sabine van Doornspeek, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · ·