De Dijk verkoopt drie shows in Amsterdamse Bos uit

Geschreven door op 17 december 2018 om 11:50
De Dijk - Fotocredits: Marcel van Leeuwen (CC Flickr) (CC BY-NC-ND 2.0)

In de zomer van 2019 staat De Dijk drie keer in een uitverkocht theater in het Amsterdamse Bos. Lees hier hoe je nog aan tickets kan komen.

De Dijk in Amsterdamse Bos uitverkocht

Op  zaterdag 22, zondag 23 en maandag 24 juni 2019 staat De Dijk in een uitverkocht Amsterdamse Bostheater. Tickets voor de eerste twee dagen gingen op vrijdag 23 november 2018 om 10:00 uur in de verkoop. Een uur na de start van de verkoop was het eerste concert al uitverkocht. Tickets voor het tweede optreden vlogen binnen twaalf uur de deur uit. Het derde concert was in een week uitverkocht. De concerten maken deel uit van het nieuwe ‘Live At’ seizoen in het Amsterdamse Bos.

Hoe kom je nog aan kaarten?

Geen kaarten kunnen scoren voor de shows in het Amsterdamse Bostheater? Hier een paar tips om alsnog aan tickets te komen!

  1. Houd de site van Eventim in de gaten. Soms kunnen er nog kaarten vrijkomen, door bijvoorbeeld mislukte transacties.
  2. Koop tickets tweedehands of via een alternatief verkooppunt. Je betaalt wel wat meer, maar zo kun je wel bij de concerten van De Dijk zijn!
  3. Volg Artiesten Nieuws op sociale media, zoals Twitter en Facebook. Ontvang zo direct informatie over eventuele extra optredens of beschikbaarheid van nieuwe kaarten.
  4. Gebruik je netwerk. Laat vrienden, familie en kennissen weten dat je op zoek bent naar tickets door oproepen te posten op sociale media.

 

Bron: Eventim

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.