Ozzy Osbourne: “Ik zou nog een nieuw album willen maken”

Geschreven door op 13 februari 2018 om 13:10
Ozzy Osbourne - Foto: Focka (Flickr CC BY-ND 2.0)

Ozzy Osbourne begint binnenkort aan zijn laatste wereldtour ‘No More Tours 2’, maar denkt voorlopig nog niet aan zijn pensioen. Osbourne zou nog graag een nieuw album willen maken.

Ozzy Osbourne denkt aan nieuw album

Ozzy Osbourne onthulde onlangs al dat hij ondanks zijn nieuwe afscheidstour No More Tours 2, nog lang niet aan stoppen denkt. Destijds zei de iconische zanger al dat hij aan een nieuw album denkt en dit bevestigt hij nogmaals in een nieuwe interview met Rolling Stone.

De voormalig frontman van Black Sabbath praat met het Amerikaanse medium over zijn toekomstplannen: “Ik zou nog wel een nieuw album willen maken. Ik zal af en toe nog wat shows spelen. Ik weet alleen dat ik niet meer zal touren.”

“Acht of negen ideeën”

Rolling Stone meldde eerder al dat The Prince of Darkness acht of negen ideeën voor nieuwe nummers zou hebben. Osbourne bevestigt dit: “Ik moet er gewoon even voor gaan zitten om ze uit te werken. Er is nooit genoeg tijd hier in dit huis.”

Ozzy Osbourne begint in april aan het Noord-Amerikaanse deel van zijn laatste tour. De zanger heeft al een aantal (festival)shows in Europa gepland staan. Over eventuele optredens in Nederland is nog niet bekend, wel reist Osbourne aankomende zomer naar het Belgische Graspop.

 

Bron: Rolling Stone

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Ozzy Osbourne Nieuws