Metallica-frontman James Hetfield scoort rol in film over seriemoordenaar

Geschreven door op 13 februari 2018 om 11:37
Metallica uitverkocht, James Hetfield (Metallica) - Foto Nicolas T Broussard (wikimedia Commons)

Metallica-frontman James Hetfield maakt binnenkort zijn acteerdebuut op het witte doek! De metalzanger en -gitarist heeft een rol bemachtigd in de opkomende film ‘Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile’, over seriemoordenaar Ted Bundy.

James Hetfield maakt filmdebuut

Metallica-frontman James Hetfield is binnenkort weer in de bioscoop te bewonderen! Ditmaal niet voor een concertfilm van Metallica, maar een heuse Hollywood-productie! De iconische frotnman heeft een rol gescoord in de film ‘Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile’. De film gaat over het waargebeurde verhaal van de beruchte seriemoordenaar Ted Bundy.

Hetfield neemt de rol van agent Bob Hayward op zich, de agent die Bundy in 1975 in zijn auto aanhield. De zanger en gitarist zal op het witte doek schitteren naast Hollywood-sterren als Zac Efron, John Malkovich en Jim Parsons.

Acteergeschiedenis

De Metallica-frontman heeft in het verleden al veelvuldig meegewerkt aan verschillende films, (animatie)series en documentaires, maar hier speelde hij altijd zichzelf, of sprak hij een stem van een animatiefiguur in.

De regisseur van ‘Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile’, Joe Berlinger, is een oude bekende van de legendarische muzikant. Berlinger co-regisseerde de Metallica-documentaire ‘Some Kind of Monster’ en bracht zodoende al honderden uren met de frontman door.

Wanneer ‘Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile’ in de bioscoop te zien zal zijn, is nog niet bekend.

Bron: Loudwire

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.