Edwin Evers Band naar Live at Amsterdamse Bos

Geschreven door op 19 februari 2018 om 10:20
BEdwin Evers By Thomas van de Weerd from Utrecht, The Netherlands [CC BY 2.0 (http://creativecommons.org/licenses/by/2.0)], via Wikimedia Commons

De band van de bekende radiomaker Edwin Evers is toegevoegd aan de reeks artiesten voor Live at Amsterdamse Bos. Op zaterdag 19 mei speelt de band in het Amsterdamse openluchttheater

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor het evenement begint op aankomende vrijdag 23 februari. Ticketmaster zijn verkrijgbaar via onder meer de site van Live At Amsterdamse Bos.

Live At Amsterdamse Bos

Ook dit jaar belooft Live At Amsterdamse Bos weer een succes te worden. Afgelopen week werd al aangekondigd dat De Dijk op gaat treden. De show van de Amsterdamse band was direct uitverkocht. Hierna kondigden zij een extra concert aan, waarvan de kaartverkoop eveneens goed verloopt.

Edwin Evers Band

15 jaar geleden werd door de DJ van 538 zijn gelijknamige band opgericht. De muzikale vrienden traden de eerste tien jaar van hun bestaan alleen op bij concerten, festivals en (besloten-) feesten. Vanwege vele positieve reacties op de succesvolle optredens startte de band in 2011 met een theatertour. Aankomende mei staan de artiesten in het Amsterdamse openluchttheater om het figuurlijke dak er af te spelen!

 

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Artiesten · Concertaankondigingen · Nieuws