Concert Helene Fischer binnen paar minuten helemaal uitverkocht

Geschreven door op 6 april 2018 om 12:07
Helene Fischer - Foto Sven-Sebastian Sajak (Wikimedia Commons, CC BY-SA 3.0)

De show van Helene Fischer is volledig uitverkocht! De Duitse superster geeft op 15 september een optreden in stadion Gelredome.

Helene Fischer met stadiontour naar Gelredome Arnhem

De popster uit Duitsland komt op zaterdag 15 september met haar tour naar een bomvol stadion Gelredome. Kaarten voor het optreden van Fischer gingen als warme broodjes over de toonbank. De voorverkoop startte vrijdag 6 april om 10.00 uur en binnen no-time waren de kaarten voor het concert uitverkocht. 

Ik heb geen tickets, wat nu? 

Is het jou niet gelukt om tickets voor optreden in de Gelredome weten te bemachtigen? Geen paniek! Wij hebben een aantal tips voor je, waardoor je Helene Fischer in september gewoon live kunt bewonderen! 

  • Fans kunnen zich aanmelden voor een wachtlijst bij Ticketmaster. Je krijgt dan een mail als er nog kaarten vrijkomen.
  • Blijf Ticketmaster verder goed in de gaten houden. Wellicht worden er nog extra tickets vrijgegeven, bijvoorbeeld door productionele veranderingen. 
  • Volg Artiesten Nieuws op Facebook! We houden je op de hoogte wanneer er extra kaarten vrijkomen, of wanneer er een extra show aangekondigd wordt. 
  • Check voor tickets bij sites als Marktplaats, Ticketswap of een vertrouwde secundaire ticketaanbieder. Je betaalt hier iets meer, maar je hebt dan in ieder geval de garantie dat je erbij bent! 
  • Ga op zoek naar winacties en prijsvragen. Grote websites en radiostations houden regelmatig winacties voor concerten en evenementen. 
  • Plaats een oproep op Facebook, Twitter en Instagram. Misschien heeft iemand binnen jouw netwerk nog een extra ticket over! 

Ben jij erbij? 

Heb jij tickets voor de show van Helene Fischer weten te bemachtigen? Laat het ons weten! 

Bron: Ticketmaster

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.