Ninja Sex Party in oktober 2019 naar Melkweg

Geschreven door op 11 juni 2019 om 13:26
Ninja Sex Party. Bwecht (CC BY-SA 3.0)

Ninja Sex Party komt naar Nederland! Het muzikale comedy-duo brengt  in oktober 2019 een bezoek aan Melkweg Amsterdam tijdens hun Europese tour. 

Ninja Sex Party naar Melkweg Amsterdam

Ninja Sex Party liefhebbers opgelet! Het grappige en muzikale duo staat op zondag 27 oktober 2019 in Melkweg Amsterdam. In de zaal Max spelen Dan Avidan en Brian Wecht hun humoristische synthpop songs voor het publiek. De aanwezigen kunnen onder meer nummers van het album Cool Patrol’ verwachten, dat in augustus 2018 uitkwam. Daarop staan tracks als ‘Danny Don’t You Know’ en ‘First Date’.

Tickets

De ticketverkoop start op vrijdag 14 juni 2019 om 10:00 uur. De kaarten zijn te koop via Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Ironie

De twee artiesten maken samen synthpop muziek uit de jaren ’80. De teksten zijn ironisch bedoeld en gaan onder andere over seks, liefde of fantasie. In totaal brachten de humoristen zes albums uit, waaronder twee coverplaten waarop serieuze muziek te horen is. Op het laatste album ‘Cool Patrol’ zingt Avidan in een track tegen een jongere versie van zichzelf. Voor de videoclip werd Finn Wolfhard gestrikt, die vooral bekend is van Stranger Things. Benieuwd? Bekijk en luister de video hieronder:

YouTube player

 

Bronnen: Melkweg, Ticketmaster, Twitter, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Hessel van der Wal, Redacteur bij Artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.