Mahalia brengt ‘Love And Compromise Tour’ naar Paard en TivoliVredenburg

Geschreven door op 27 juni 2019 om 12:33
Mahalia - Foto: Bruce Baker - Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

In het najaar van 2019 brengt Mahalia haar nieuwe tour naar Nederland! De zangeres is in december te zien in TivoliVredenburg te Utrecht en Paard in Den Haag met haar ‘Love And Compromise Tour’.

Mahalia in Paard en TivoliVredenburg

Mahalia brengt in september 2019 een nieuw album uit en dit viert de zangeres met een heuse wereldtour. Ook Nederland wordt niet overgeslagen. Op maandag 16 december 2019 geeft de Britse artieste een concert in Paard te Den Haag, waar ze het podium van de Grote Zaal betreedt. De volgende dag, op dinsdag 17 december 2019, staat de singer-songwriter in zaal Ronda van TivoliVredenburg te Utrecht met haar ‘Love And Compromise Tour’. Fans kunnen een show vol nieuw werk, waaronder de singles ‘Do Not Disturb’ en ‘Grateful’ verwachten.

Concertkaarten

Tickets voor beide concerten zijn te verkrijgen via de websites van de desbetreffende poppodia. De kaartverkoop voor de show in Paard gaat op vrijdag 5 juli 2019 om 9:00 uur van start. Kaarten voor het optreden in TivoliVredenburg zijn een uur later verkrijgbaar, vanaf 10:00 uur. Uitverkocht? Kijk dan eens hier.

I’ve been waiting to play these songs to you since the day I wrote each one. The Love and Compromise tour is coming this Autumn ??? jheeeeze!!!!!! atlanti.cr/LACtour

Posted by Mahalia Music on Tuesday, June 25, 2019

‘Love And Compromise’

De eenentwintigjarige singer-songwriter Mahalia timmert al negen jaar aan de weg. De Britse werd in het begin van haar carrière geïnspireerd door Engelse alternatieve rockbands als Arctic Monkeys en The Kooks, maar maakte de overstap naar R&B en soul. Op vrijdag 6 september verschijnt het nieuwe album van de zangeres, getiteld ‘Love And Compromise’. De singles ‘Do Not Disturb’ en ‘Grateful’ zijn wel alvast te beluisteren.

Bekijk hier de officiële video van het populaire ‘Do Not Disturb’:

YouTube player

 

Bronnen: Paard, TivoliVredenburg, Facebook, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.