My Baby reist met ‘Prehistoric Rhythm Tour’ langs poppodia

Geschreven door op 9 juni 2017 om 11:13
My Baby - YouTube screenshot

My Baby begint aankomend najaar aan een clubtour! De Amsterdamse band reist vanaf november langs poppodia door het hele land.

Clubtour voor My Baby

Goed nieuws voor alle fans van My Baby! De band, die onlangs door Metro nog de “beste Nederlandse live-band” werd genoemd, begint in november aan een clubtour door het hele land. De tour, getiteld ‘Prehistoric Rhythm Tour’, brengt de Amsterdamse band langs de volgende zalen:

  • 23 november: Paard, Den Haag
  • 24 november: 013, Tilburg
  • 25 november: Hedon, Zwolle
  • 30 november: Muziekgieterij, Maastricht
  • 1 december: Grenswerk, Venlo
  • 2 december: Patronaat, Haarlem

Tickets voor de shows

De kaarten voor de shows van de clubtour zijn inmiddels in de verkoop gegaan! Tickets zijn onder andere verkrijgbaar via Ticketmaster en de website van de band.

My Baby op Pinkpop

Zoals gezegd wordt de Amsterdamse band al veelvuldig gezien als één van de beste Nederlandse bands van het moment. Dit onderstreepte de band onlangs met haar show op Pinkpop. Zo was onder meer muziekmagazine OOR lyrisch over de band:

“My Baby speelt een strakke, flitsende set die verraadt dat de Amsterdammers niet hoeven te vrezen voor die andere grote shows op hun agenda (Isle Of Wight en Glastonbury). Oerkracht in een eigentijds jasje.”

Bron: Persbericht 3S Music, OOR

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.