Manager Justin Bieber boos op Grammy-bestuur

Geschreven door op 6 december 2012 om 15:40
Justin Bieber - Fotocredits Kim Erlandsen (Wikimedia Commons)

Scooter Braun, de manager van Justin Bieber, is woedend dat Bieber geen enkele keer genomineerd is voor de Grammy’s. Hij liet vanmorgen op Twitter zijn woede blijken richting het bestuur van de Grammy’s.

Gisteren werden de nominaties voor de Grammy Awards bekend gemaakt, die worden gezien als ‘de Oscars van de muziekwereld’. Ondanks dat er meer dan 70 categorieën en honderden nominaties zijn, was het opvallend dat bepaalde artiesten er niet tussen stonden. Justin Bieber was daar een van, en daar was zijn manager Scooter Braun allerminst blij mee.

Hij liet op Twitter weten het absoluut niet eens te zijn met de beslissing van het bestuur van de Grammy Awards om zijn protegé Bieber niet te nomineren.  In een van de tweets daarna liet hij nog eens boos weten te vinden dat Bieber het “deze keer echt verdiend had”.

Justin Bieber is niet de enige artiest die een succesvol jaar kende maar toch geen enkele nominatie in de wacht sleepte voor de prestigieuze muziekprijs. Zo zijn artiesten als Lady Gaga en One Direction ook afwezig, terwijl Katy Perry ‘slechts’ 1 keer genomineerd is.

Carly Rae Jepsen & Justin Bieber – Call Me Maybe (Live) 

YouTube player

 Meer nieuws over Justin Bieber

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Justin Bieber Nieuws · Nieuws