House of Pain in originele bezetting voor eenmalige show naar Nederland!

Geschreven door op 30 maart 2017 om 12:11
House of Pain - Foto Regime Management (WikiMedia)

De Amerikaanse hiphopgroep House of Pain komt in haar originele bezetting naar Nederland! De groep staat op 20 juni voor een eenmalige show in Q-Factory in Amsterdam.

House of Pain naar Nederland

House of Pain komt, met haar originele bezetting (!), naar Nederland! De hiphopgroep bestaande uit Danny Boy, Everlast en DJ Lethal staat op dinsdag 20 juni op het podium van Q-Factory in Amsterdam. De show is ter ere van het 25-jarig jubileum van hun grootste hit ‘Jump Around’. In 2011 stond de groep voor het laatst in Nederland, toen zonder DJ Lethal.

Tickets voor de show

Kaarten voor de bijzondere jubileumshow gaan op 31 maart in de verkoop. Tickets zijn verkrijgbaar via de volgende online verkooppunten:

Primair:

Kaarten 25th Anniversary Tour

Secundair:

Kaarten 25th Anniversary Tour

Jump Around

House of Pain veranderde begin jaren negentig het hiphop landschap met haar gelijknamige debuutalbum. De groep scoorde hits met nummers als ‘Shamrocks and Shenanigans’‘Put On Your Shit Kickers’ en natuurlijk ‘Jump Around’. De jubileumtour van de heren staat in het teken van de vijfentwintigste verjaardag van laatstgenoemde mega-hit.

Bron: Persbericht Q-Factory

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.