Hunter Hayes geeft in maart een concert in de Melkweg

Geschreven door op 23 december 2016 om 11:26

Country-popzanger Hunter Hayes komt op 8 maart naar Amsterdam! Het is voor het eerst dat de zanger voor een optreden naar Nederland komt.

Hunter Hayes Melkweg

Hayes is niet de eerste de beste: hij speelt meer dan dertig instrumenten, tourde met Taylor Swift en is genomineerd voor vijf Grammy’s! Op 8 maart geeft de zanger, vooral bekend om zijn country-pop, een eigen optreden in de Amsterdamse Melkweg.

Hunter Hayes tickets

Kaarten voor het concert van de Amerikaan zijn vanaf vandaag in de voorverkoop gegaan en zijn onder andere via de volgende verkooppunten verkrijgbaar:

Primair

Ticketmaster

Secundair

Topticketshop

‘The 21 Project’

In 2011 bracht de zanger zijn naamloze debuutalbum uit, waar hij in Amerika meer dan een miljoen exemplaren van wist te verkopen. Zijn meest succesvolle single Wanted werd zelfs 3,5 miljoen keer verkocht! Behalve liedjes zingen en schrijven is hij ook nog eens goed met muziekinstrumenten, want hij kan meer dan dertig verschillende instrumenten bespelen! Vorig jaar kwam zijn derde album The 21 Project uit.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.