Arctic Monkeys trakteert publiek San Diego op vier nieuwe nummers

Geschreven door op 3 mei 2018 om 10:44
Alex Turner (Arctic Monkeys) - Foto Jason Persse (Wikimedia Commons)

Afgelopen nacht stonden de mannen van Arctic Monkeys op het podium in San Diego. De band trakteerde het publiek op vier nieuwe songs van zijn aankomende album. Op het internet zijn video’s van de tracks opgedoken. 

Vier nieuwe Arctic Monkeys-tracks live onthuld

Arctic Monkeys trad afgelopen nacht voor een klein publiek op in San Diego. Dit deden de Britten in ‘The Observatory North Park’, een zaal die ruimte biedt aan zo’n duizend fans. Tijdens de intieme show speelde de band niet alleen oude vertrouwde songs, maar ook vier gloednieuwe nummers.

Het gaat om de tracks genaamd ‘Four Out of Five’, ‘One Point Perspective’, ‘American Sports’ en ‘She Looks Like Fun’. De liedjes zijn afkomstig van het aankomende album van de mannen.

Nieuw album komt in mei

Op 11 mei 2018 komt het nieuwe album van de Britse rockers uit. De plaat draagt de naam ‘Tranquility Base Hotel & Casino. Het is het zesde studioalbum van de rockband.

Recensenten zijn tot nu toe stuk voor stuk enthousiast over het album. Online muziekmagazine NME geeft de nieuwe plaat 4 van de 5 sterren.

Het vorige album van de Monkeys AM stamt alweer uit 2013. Daar stonden onder andere hits als ‘Do I Wanna Know’ en ‘Why’d You Only Call Me When You’re High?’

Festivals

Wil je de nummers zelf live horen? De rockers doen deze zomer verschillende festivals in Europa aan. Frontman Alex Turner en zijn bandleden zijn onder andere te vinden op Best Kept Secret, Rock Werchter en Sziget.

Beluister hieronder opnames van de live-tracks

Inmiddels zijn er video’s opgedoken van de liedjes op YouTube. De kwaliteit ervan is niet geweldig, maar het geeft je alvast een beeld van hoe de nieuwe songs klinken.

Bron: NME, YouTube

 

 

 

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.